Träningsresor

En fyrboll med Daniel Bäck, exklusiva träningsresor i små grupper

Träningen
Veckan är upplagd som ett professionellt träningsläger med spel 5 dagar och undervisning i små grupper om 4 personer under 5 av dagarna. Jag kommer dela med sig av den senaste kunskapen inom svingteknik, närspel och spelstrategi. Dessutom finns teknologi som video och TrackMan för att mäta och analysera ditt spel. När veckan är över får du en video med analys av din sving  som hjälper dig repetera det du lärt dig under resan, allt för att inlärningen ska bli bestående och långvarig.

Sving-filosofi
Som du ser på PGA, Europa och LPGA Touren så finns det en mängd olika typer av svingar.
De har dock en gemensam nämnare och den är att de producerar bra slag vecka efter vecka.
Jag är övertygad om att alla spelare har 
sitt unika Sving-DNA™. Med en serie tester tar vi reda på vem du är och hur du borde svinga klubban efter just Dina förutsättningar.

Det gör svingförbättringen både enkel och naturlig eftersom kroppen äntligen får göra det den är designad för. Målet är att du ska få en effektiv och repeterbar sving som är 100% anpassad till DIG, din rörlighet, styrka och stil.

AimPoint Express, Read & Speed
Daniel Bäck är sedan några år certifierad AimPoint Express instruktör och har grundaren Mark Sweeney som en av sina mentorer. Under veckan kommer vi gå genom AimPoint Express som är det mest använda greenläsningssystemet på Touren och använts av 5 tidigare världsettor.
 Med AimPoint Express kommer du på bara några timmar ha kunskaper i greenläsning i klass med många tourspelare oavsett din tidigare nivå. Systemet är extremt enkelt och du kommer garanterat spara slag efter detta. I AimPoint Speed delen jobbar vi med din längdkontroll och vi kommer anpassa både svinglängd och ditt tempo efter dig och ditt DNA.

Närspel
Förutom Puttning och AimPoint Express kommer vi jobba med ditt närspel där jag också influerats av några av världens bästa närspelscoacher. Du kommer lära dig mer om hur du kan bemästra chippning, pitchning och bunkerslag bättre än du trodde.

Resor våren 2021

  • 1-8 februari Westin AbuDhabi Planerad
  • 17-24 april Westin Costa Navarino Planerad
  • 24april-1maj Westin Costa Navarino Planerad
BOKA VÅREN 2020 COSTA NAVARINO
BOKA VÅREN 2020 COSTA NAVARINO
Loading...