Träningsresor

En fyrboll med Daniel Bäck, exklusiva träningsresor i små grupper

Träningen

Upptäck en unik vecka designad som ett professionellt träningsläger, med spel under 5 dagar och individuell undervisning i små grupper om 2-4 personer. Jag delar med mig av den senaste kunskapen inom svingteknik, närspel och spelstrategi. Genom att använda avancerad teknologi som video, 3d och TrackMan får du en omfattande analys av ditt spel. Efter veckan erhåller du en personlig video med svinganalys för att hjälpa dig att implementera dina nyvunna färdigheter, för en varaktig inlärning.

Sving-filosofi

Precis som på PGA, Europa och LPGA Touren, finns det många olika svingar. Dock har de alla en gemensam nämnare: de producerar konsekvent bra slag. Jag tror på varje spelares unika Sving-DNA™. Genom en serie tester avslöjar vi vem du är och hur du bäst bör svinga klubban enligt dina förutsättningar.

Denna metod gör svingförbättringen både enkel och naturlig, eftersom din kropp äntligen får utföra det den är designad för. Målet är att skapa en effektiv och konsekvent sving som är 100% anpassad till DIG – din rörlighet, styrka och stil.

AimPoint Express, Read & Speed och Skills & Drills

Som Sveriges enda Level 3 certifierade AimPoint Express instruktör, har jag förmånen att ha Mark Sweeney (grundaren av systemet) som mentor. Under veckan kommer vi fördjupa oss i AimPoint Express, det mest använda greenläsningssystemet på Touren. Efter bara några timmar kommer du ha kunskaper i greenläsning i klass med många tourspelare, oavsett din tidigare nivå. Med AimPoint Speed-delen arbetar vi med din längdkontroll, anpassar svinglängd och tempo efter ditt personliga Puttnings-DNA. Vi kommer även behandla Skills och Drills som är övningar du kan använda när du tränar din puttning.

Närspel

Utöver Puttning och AimPoint Express fokuserar vi på närspel, inspirerat av världens bästa närspelscoacher. Du kommer att lära dig att bemästra slagen runt greenen och bli säkrare att få bollen närmare hål och med kunskaperna från puttningen spara många slag per rond.

Banor

På varje resmål finns flera banor att välja mellan. När du reser med mig har jag noggrant valt att spela på den bästa banorna på varje anläggning, och jag försöker minimera transporter från hotellet. På resan till Abu Dhabi spelar vi på Abu Dhabi Golf Club (Tourbanan), medan Costa Navarino ger oss möjlighet att utforska The Dunes som ligger vid hotellet samt Olympic eller Hills, alla belägna 15-20 minuter från hotellet. Vi spelar endast på de bästa banorna, undviker onödiga transporter och har ofta gångavstånd till hotellet.

Resor, våren 2024

16-23 mars, Westin Costa Navarino  FULLBOKAD

23-30 mars, Westin Costa Navarino FULLBOKAD

Loading...