ACADEMY

Golfträning som skapar resultat

Med gedigen kompetens och bred erfarenhet från att ha jobbat nära några av världens främsta golfcoacher är idag DB Golf Academy en unik miljö för golfspelare som vill inspireras och utveckla sin tekniska och fysiska förmåga. Min framgångsrika process är ett koncept som förenar individanpassad teknikträning med kroppens förutsättningar för att varje elev ska nå sin fulla potential. Med noggrannhet, teknologisk mätbarhet och med mina tränade ögon har jag skapat en position som en av landets mest efterfrågade golfcoacher.

Filosofi & koncept

Med både gedigen erfarenhet och djup kunskap är min övertygelse att du presterar som allra bäst när du ges några få men noga utvalda och värdefulla råd i stället för långa komplicerade haranger.

Läs mer

Daniel Bäck

Min karriär som tränare inleddes i slutet av 1980-talet hos Allan Turnbull på Jönköpings Golfklubb. Det var där och då som det blev tydligt för mig hur intressant men också hur utmanande det var att bli en riktigt bra golftränare och coach.

Läs mer

Teknologi &
specialistkunskap

All teknologi och specialistkunskap som jag använder mig av i studion här på Årsta Golf och i min totala verksamhet är mycket noga utvald. 

Läs mer