AIMPOINT SPEED

Kurs i AimPoint Speed

AimPoint Speed är en både logisk och systematisk metod för att lära sig hur längden och tempot av din puttrörelse står i relation till puttens längd. Vi bygger helt enkelt funktionell process där vi använder en AimPoint Speed Strip för att din längdkänsla från olika avstånd på greenen ska bli säkrare och tryggare. Då jag haft den stora förmånen att blivit personligt utbildad av grundaren Mark Sweeney gör att jag har en djup och bred kunskap kring hela detta koncept. Det finns endast fem Level-3 certifierade AimPoint instruktörer i Europa. Jag är en av dessa.

Det jag personligen upplever är att min längdkontroll blivit avsevärt mer konstant. Därmed har jag i princip helt eliminerat onödiga 3-puttar. Dessutom sätter jag fler puttar inom 3 meter vilket har haft en mycket positiv inverkan på min score.  

Men det är faktiskt du som amatör och motionsgolfare som är den verkliga vinnaren i att spara slag genom att använda dig av AimPoint Speed. Efter kursen kommer du garanterat sätta fler puttar inom 3 meter, minimerat antalet 3-puttar och förbättrat din längdkontroll.