KURSER

AimPoint Express

Jag har i över 10 års tid använt mig av metoden AimPoint Express för att bättre förstå hur en mera logisk och träffsäker greenläsning bäst går till. Då jag haft den stora förmånen att blivit personligt utbildad av grundaren Mark Sweeney gör att jag har en djup och bred kunskap kring hela konceptet.

Läs mer och boka

AimPoint Speed

AimPoint Speed är en både logisk och systematisk metod för att lära sig hur längden och tempot av din puttrörelse står i relation till puttens längd. Vi bygger helt enkelt funktionell process där vi använder en AimPoint Speed Strip för att din längdkänsla från olika avstånd på greenen ska bli säkrare och tryggare.

Läs mer och boka

Scoring Zone

Som erfaren golfcoach kommer jag under denna kurs att lägga en pedagogisk grund till ett enklare och bättre närspel. Mitt upplägg följer en röd tråd som logiskt gör sammanhanget av olika delar inom närspel lättare att förstå och till en tydligt förbättrad prestation. Kombinationen av förståelse och utförande skapar en progressionstrappa som snabbt ger avtryck i ett bättre resultat och en lägre score.

Läs mer och boka

Sving-DNA™

Som du säkert sett på PGA, LPGA och DP World Tour så finns det massor av olika svingtyper och stilar med en stor variation på utseende och utförande. Den gemensamma nämnaren är dock att de vecka efter vecka presterar golf på väldigt hög nivå. Anledningen är att de knäckt koden till sitt Sving-DNA och svingar därför efter sina egna personliga förutsättningar.

Läs mer och boka