SPEL- &
TRÄNINGSRESOR

En fyrboll med Daniel Bäck – exklusiva träningsresor i små grupper

Träningen

Genom att använda avancerad teknologi som video, 3D och TrackMan får du en omfattande analys av ditt spel. Efter veckan erhåller du en personlig video med svinganalys för att hjälpa dig att implementera dina nyvunna färdigheter för en varaktig inlärning.

Sving-filosofi

Precis som på PGA Tour, DP World Tour, LIV Tour och LPGA Tour finns det många olika svingar. Alla har dock en gemensam nämnare. De producerar alla konsekvent bra slag. Varje spelares unika Sving-DNA™är grunden till detta. Genom en serie tester definierar vi ditt unika Sving-DNA och hur du bäst bör svinga klubban enligt dina förutsättningar. Denna metod gör svingförbättringen både enkel och naturlig, eftersom din kropp äntligen får utföra det den är designad för. Målet är att skapa en effektiv och konsekvent sving som är 100% anpassad för dig, din rörlighet, styrka och stil.

AimPoint Express, Read & Speed och Skills & Drills

Som Sveriges enda Level 3 certifierade AimPoint Express instruktör har jag förmånen att ha Mark Sweeney (grundaren av metoden) som mentor. Under veckan kommer vi fördjupa oss i AimPoint Express, det mest använda greenläsningssystemet på världens alla proffstourer. Efter bara några timmar kommer du ha kunskaper i greenläsning i klass med många tourspelare oavsett din tidigare nivå. Med AimPoint Speed-delen arbetar vi med längdkontroll, anpassar svinglängd och tempo efter ditt personliga Puttnings-DNA. Vi kommer även behandla Skills & Drills som är övningar du kan använda när du tränar puttning på egen hand.

Närspel

Utöver Puttning och AimPoint Express fokuserar vi på närspel, inspirerat av världens bästa närspelscoacher. Du kommer att lära dig att bemästra slagen runt greenen och bli säkrare att få bollen närmare hål och med kunskaperna från puttningen spara många slag per rond.

Resor, våren 2024

16-23 mars, Westin Costa Navarino  FULLBOKAD

23-30 mars, Westin Costa Navarino FULLBOKAD

Resor, hösten 2024

5-12 oktober, Westin Costa Navarino ÖPPEN FÖR BOKNING

12-19 oktober, Westin Costa Navarino ÖPPEN FÖR BOKNING