Daniel Bäck Golf Academy på Årsta Golf

Vi guidar och utbildar våra elever för att de ska nå sin fulla potential som golfspelare. Till vår hjälp har vi professionella verktyg för analyser och korrektion av golfteknik, träningsmetoder och spelstrategier. Allt utifrån golfarens målsättning, ambition och förmåga. can ivermectin be given to kittens

Helheten och resultatet av den undervisning vi erbjuder på Daniel Bäck Golf Academy, är unik bland träningsanläggningar i Europa. milbemycin vs ivermectin Vi har kompetensen att anpassa vår träning till spelarens kunskap och erfarenhet, oavsett om vi utbildar en nybörjare eller en elitspelare. ivermectin for chickens mites Detta kan bekräftas av nöjda kunder över hela landet.

En utbildning på Daniel Bäck Golf Academy är det självklara valet för dig som vill utveckla din golf och bli bättre. Vi förstår de som tröttnat på verkningslösa träningstips, med vår kompetens och helhetstänk kan vi garantera dig att såväl känsla som resultat ständigt utvecklas om du tränar med oss på db Golf Academy.