Kurser

Sving DNA-kurs

Sving-DNA™

Daniel jobbar utifrån ett sätt som är unikt i Sverige och Europa där alla som går kursen kommer att genomgå en individuell screening där du på ett vetenskapligt sätt får reda på hur just du ska svinga.

AimPoint Express

”AimPoint Express” på två timmar läser du greenerna som proffsen,sätter fler puttar inom 3 meter och minimerar antalet 3-puttar. Gör som 5 tidigare världsettor spara slag på greenen och lär dig AimPoint Express du också.

Närspelskurs

Under kursen kommer vi grundligt gå igenom tekniken för både chip och pitch så att du ska känna dig säker på att få en ren bollträff varje gång.

Du kommer lära dig att slå olika typer av slag runt green. Korta som långa, höga som låga och slag med mycket och lite spinn. 

Nybörjarkurs Junior

Denna kurs är anpassad för barn som är mellan 7-13 år.
Vi tränar lördag och söndag 2 timmar per tillfälle och i grupper med max 8 deltagare.
Under kursen går vi igenom putt, chip, pitch, bunker, sving och spel på korthålsbanan.
Vi kommer även gå igenom regler, golfvett och säkerhet.
kurslitteratur samt lån av klubbor under kurstiden.
rangekort som är laddat med 250 träningsbollar för egen träning efter kursen.
fritt spel på korthålsbanan (12 månader från kursstart).

Speed kurs

Längdkontroll är en viktig del i din puttning. I kursen AimPoint Speed kommer du lära dig vilka ingredienser som avgör längden på din putt och hur du på ett mer vetenskapligt sätt kan kontrollera dessa. Systemet fungerar oavsett hastighet på greenen eller om det är en uppför eller nedförsputt. Resultatet blir bättre längdkänsla och färre 3 puttar.