Laddar Kurser

Kursen

Det här är kursen för dig som är ny inom golfen eller för dig som tidigare gått nybörjarkurs men inte riktigt kommit igång ännu. Du kommer att få tillgång till mycket erfarna och engagerade tränare som tillsammans har över 70 års erfarenhet av golfundervisning både till nybörjare och proffs. Vi håller till på Årsta Golf som ligger centralt i Stockholm och du kan enkelt nå oss kommunalt, med cykel eller bil.

Så här tränar vi

Vi tränar tillsammans i 8 timmar fördelat på 2 eller 4 dagar beroende på om du väljer en helg eller veckokurs. Under kursen går vi igenom närspelet, svingen och teorin. Du får träningstips för svingen samt övningar för närspelet som gör din fortsatta träning roligare och mer effektiv.

Små grupper

För att du som deltagare ska få stor personlig uppmärksamhet och att du ska lära dig rätt från början har vi tränare satt en maxgräns på 8 deltagare per grupp. Inga stora grupper här alltså.

I kursen ingår

  • kurslitteratur samt lån av klubbor under kurstiden.

  • rangekort som är laddat med 1000 träningsbollar för egen träning efter kursen.

  • fritt spela på korthålsbanan (12 månader från kursstart).

Efter kursen

Erbjuder vi dig att träna vidare med oss så att du kan utvecklas optimalt. Du kan välja mellan privatlektioner och prisvärda veckoträningar i grupp.

Att tänka på

  • Kom i tid, gärna 15-20 min innan kursstart så du hinner checka in i shopen och få ut klubbor om du behöver låna.

  • Kläder efter väder.

Boka din plats

Boka din plats genom att köpa kursen direkt här på hemsidan eller på plats på Årsta Golf.

Först när kursavgiften är betald är din plats bokad.