Tidsbokning – Kurser

Svingkurser

Sving-DNA™

Som du ser på Touren finns det en mängd variationer på golfsvingar, den gemensamma faktorn är att de presterar bra resultat vecka efter vecka.

Hur din sving borde se ut bygger på dina strukturer som exempelvis armlängder jämfört med din kroppslängd, men även olika individuella rörelsemönster.

I kursen Sving-DNA får alla deltagare en individuell screening, som ger oss facit på hur just du ska svinga klubban på det mest effektiva sättet. Sluta gissa och gå en Sving-DNA kurs du med

Närspelskurser

Under kurser kommer vi grundligt gå igenom tekniken för chippning och pitchning så att du ska känna dig säker på att få en ren bollträff varje gång.

Du kommer lära dig att slå olika typer av slag runt green. اللاعب سواريز Korta som långa, höga som låga och slag med mycket och lite spinn. 

Aimpoint Express

Daniel Bäck erbjuder en helt unik utbildning i greenläsning

”Gör som 5 världsettor lär dig läsa greenerna med AimPoint Express och spara 3-6 slag per varv” 

AimPoint Speed

I AimPoint Speed kursen lär du dig nycklarna i hur du kontrollerar längden i dina puttar och hur du på bästa sätt anpassar dig till uppför, nedför och olika snabba greener.

Oavsett om du redan gått AimPoint Express utbildningen eller inte kommer du få stor nytta av denna kurs. 

Nybörjarkurser

Under kursen går vi igenom närspelet, svingen och teorin. Du får träningstips för svingen samt övningar för närspelet som gör din fortsatta träning roligare och mer effektiv. 

Efter kursen rekommenderar vi att du fortsätter med privatlektioner och våra övriga kurser.