Laddar Kurser
Det här kurs har passerat.

Lär dig läsa greenerna som proffsen!

Har du någon gång läst att bollen ska svänga vänster men den väljer att gå till höger och missa hålet grovt? Är dina flesta puttar underlästa så du missar hålet på lågsidan, utan chans för bollen att rulla i? Känner du dig osäker på ditt sikte och tycker du att du tappar onödiga slag på greenen?

Om du svarat ja på någon av dessa frågor kan vi lova att du kommer bli hjälpt av en AimPoint Express Clinic. Vi använder oss av ”Lär dig läsa greenerna som Proffsen” men det är du som amatör som kommer spara fler slag än proffsen på att använda dig av AimPoint Express metoden. 

AimPoint Express är super-enkelt och på några minuter kommer du förstå hur du på ett enklare, snabbare och säkrare sätt kan läsa greenen rätt och sätta fler puttar.

Det bästa jag lärt under mina 29 år som coach!

”AimPoint Express är absolut det bästa jag lärt mig under mina 29 år som coach, det känns det nästan som man fuskar. Jag sänker fler puttar än någonsin och har förbättrat längdkontrollen och har färre 3 puttar nu än innan AimPoint Express. Det bästa är att det är så otroligt enkelt, du kan gå direkt från kursen och ut på banan och spara slag.”

Daniel Bäck

Gruppen

Maxgräns 10 deltagare per grupp.

Efter kursen

Erbjuder vi dig att träna vidare med oss så att du kan utvecklas optimalt. Du kan välja mellan privatlektioner och prisvärda veckoträningar i grupp.

Att tänka på

  • Kom i tid, gärna 15-20 min innan kursstart så du hinner checka in i shopen och få ut klubbor om du behöver låna.

  • Kläder efter väder.

Köp kurs