Laddar Kurser
Det här kurs har passerat.

THE NEED FOR SPEED!

Passa på att träffa en av världens främsta putting coacher på Årsta Golf och lär dig hur du enkelt kan kontrollera längden på dina puttar.

Lördagen den 25/5  kommer Jamie Donaldson till Årsta Golf. Jamie jobbar mycket nära Mark Sweeney som är grundaren till det framgångsrika greenläsning-systemet AimPoint Express och AimPoint Speed som används av tusentals amatörer och av proffspelare på alla världens Tourer.

Under besöket på Daniel Bäck Golf Academy och Årsta Golf kommer Jamie och Daniel göra 2 clinics. Den första i AimPoint Express (greenläsning) och i den andra AimPoint Speed som är en helt unik utbildning där du kommer få hjälp i att kontrollera längden på dina puttar.

Det blir två clinics i världsklass som garanterat kommer spara slag på banan.

AimPoint Express är världens mest använda greenläsnings-system och vi kommer nu komplettera det med en unik AimPoint Speed utbildning.  Du kommer lära dig avståndskontroll oavsett om det är snabba eller långsamma greener, uppför eller nedför så kommer du efter AimPoint Speed clinic ha verktygen för att kontrollera längderna och spara slag. Du kan gå denna kurs utan några förkunskaper i AimPoint Express greenläsning men vi rekommenderar dig att gå båda kurserna för maximal förbättring. Vi startar en 2 timmar lång AimPoint Express Clinic 09.30 den 25/5 så du kan gå båda kurserna samma dag om du vill.

Speed kursen är 1,5 timmar lång och du kommer att få lära dig följande:

  • Vilka komponenter som styr över din längdkontroll
  • Hur justerar du din längd
  • Uppför och nedförsputtar
  • Snabba och långsamma greener
  • Hitta din individuella svinglängd

Din investering för AimPoint Speed är 895:-

Vi tränar lördag, 12:00 – 13:30.

Först när du har betalat för kursen så har du din plats bokad. 

Vi ses på Årsta Golf!

Gruppen

Maxgräns 14 deltagare per grupp.

Att tänka på

  • Antalet deltagare är väldigt begränsat och först till kvarn gäller.

  • Kom i tid, gärna 15-20 min innan kursstart så du hinner checka in i shopen och slå några puttar innan vi börjar.

  • Kläder efter väder.